Search This Blog

Tuesday, January 11, 2011

white_coffee: MOOD = CEDIH

white_coffee: MOOD = CEDIH: "ari ni ak sedih sgt (tgh nangis ni, cm2 bdk2 je kn..)bla dh cedih,hampa, t'luka..suma keja ak xb'nafsu nk wat....xcement lg la xpandang....w..."

Saturday, September 18, 2010

selamat hari raya

firstly aku nak ucap selamat hari raya kepada semua.
hari ini aku penat sesangat sebab semalam aku drive moto dari kampung aku ke bangi
esok aku dah mula kelas,tapi aku rasa macam malas jer nak g kelas,badan pom masih lengguh2 lagi dengan demam nyer,dengan sakit kaki nye..tapi xboleh nk buat ape,terpaksa la pegi jugak..
so esok n seterusyer exciment,test1 n test2 dok menunggu,,huaaaa boring nyerrr

Thursday, May 6, 2010

layan

me n frenzzz


on da way nk g gua tempurung

just me n you

bila aku dah bosan

assalamualaikum kepada semua ummat islam di dunia ni.....
ari ni ak dah bebas untuk semester 4 ni,,ak leh rehat ngn cukup n boleh la ak tdo puas2, program ari ni ak dok rehat jerr,,mls nk kuar,,skunk ni ak dok tgu awek ak dri batu pahat,,xbis exam lg...pe cietrr UTHM,,owg sme dh bis exam tp die xbis2 lg,,hehehe
ak xtau nk bt ape so keje ak layan citer je la..korang da pe2 xtvty ka,,,bg la cdgn..boring niiii
k la sme,,ak nk chou dlu...

Tuesday, May 4, 2010

final mate

hai...sok sy da pper mate tuk final,,,so sy rase pnt skrng sebab bru je lepas paper electrical machine,,skunk mcm nk zzZZZ....DOA KN LAH HAMBA MU INI,,,,