Search This Blog

Thursday, May 6, 2010

layan

me n frenzzz


on da way nk g gua tempurung

just me n you

bila aku dah bosan

assalamualaikum kepada semua ummat islam di dunia ni.....
ari ni ak dah bebas untuk semester 4 ni,,ak leh rehat ngn cukup n boleh la ak tdo puas2, program ari ni ak dok rehat jerr,,mls nk kuar,,skunk ni ak dok tgu awek ak dri batu pahat,,xbis exam lg...pe cietrr UTHM,,owg sme dh bis exam tp die xbis2 lg,,hehehe
ak xtau nk bt ape so keje ak layan citer je la..korang da pe2 xtvty ka,,,bg la cdgn..boring niiii
k la sme,,ak nk chou dlu...
video

Tuesday, May 4, 2010

final mate

hai...sok sy da pper mate tuk final,,,so sy rase pnt skrng sebab bru je lepas paper electrical machine,,skunk mcm nk zzZZZ....DOA KN LAH HAMBA MU INI,,,,